Goos Makelaardij in Apeldoorn

Wij zijn Goos Makelaardij en wij heten u van harte welkom op onze website. Als proactieve makelaardij in Apeldoorn houden wij ons voornamelijk bezig met verkoop, aankoop, verhuur en taxeren van woningen, beleggingsobjecten en bedrijfsmatig vastgoed. Voor een onafhankelijk hypotheekadvies kunt u ook bij ons terecht. Lex de Vries zal u een gedegen advies geven om de beste keuze te kunnen maken op het gebied van hypotheek en verzekeringen.

Onze makelaardij in Apeldoorn heeft een klantenbeoordeling van gemiddeld een 9.2 uit meer dan 100 beoordelingen op Funda. Daar zijn wij erg trots op. Wij maken waar wat wij zeggen. Geen opdrachtgever is hetzelfde en de door onze zeer persoonlijke aanpak, zijn wij dagelijks bezig om het beoogde resultaat voor onze klanten te behalen.

No nonsense mentaliteit

Hoge beoordeling op Funda

Alles onder 1 dak

Jong team met frisse ideeën

Nuchter en duidelijk

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos Makelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Gratis waardebepaling aanvragen

Bekijk ons aanbod

Ons woningenaanbod is divers en uitgebreid. Wellicht vindt u de woning van uw dromen!

Goos Makelaardij

Koopwoningen

Op zoek naar een geschikte koopwoning? Wij hebben diverse mooie koopwoningen beschikbaar.

Taxaties

Een makelaar nodig die uw taxatie verzorgt? Wij regelen uw taxatie snel en deskundig.

Zoekopdracht

Mocht u geen geschikte woning gevonden hebben, vul dan onze zoekopdracht in. Wij gaan dan voor u aan de slag.

Klanten waarderen ons met een

9,0 Verkoop
9,3 Aankoop

Makelaar in Apeldoorn - Goos Makelaardij

Wanneer u een makelaar in Apeldoorn of omgeving nodig heeft, kunt u terecht bij Goos Makelaardij. Als NVM makelaar zijn wij actief als aankoopmakelaar en als verkoopmakelaar in Apeldoorn. Een aankoopmakelaar treedt namens u op tijdens het kooptraject. Daarnaast beoordeelt de makelaar de waardebepaling en de bouwkundige staat en deelt de resultaten met u.

Onze bedrijfsmakelaars ondersteunen u graag bij het vinden van een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. De bedrijfsmakelaar verzorgt de aan- en verkoop en (ver)huur van bedrijfspanden. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed.

Ervaren makelaar in Apeldoorn

Wij staan bekend als een kleinschalige, maar zeer professionele makelaar in Apeldoorn. Onze makelaars kennen de huizenmarkt in Apeldoorn en omgeving als geen ander. Ons team is ervaren, verfrissend en enthousiast. Wij maken dagelijks het verschil met onze eigenzinnige houding. Aankopen, verkopen of taxeren: wij maken het voor u waar.

Het werkgebied van Goos Makelaardij

De regio Apeldoorn is maar een gedeelte van het werkgebied van onze makelaardij. Als makelaar zijn wij actief in bijna heel Gelderland. Naast dus Apeldoorn bieden wij onze diensten als makelaar ook aan in onder andere Epe, Hoenderloo, Klarenbeek, Vaassen en Beekbergen.

Huis kopen in Apeldoorn

Als u van plan bent om een huis te kopen in Apeldoorn komen er veel taken bij kijken. Als makelaar in Apeldoorn helpen we u graag tijdens het gehele traject en geven u waar nodig advies. Bijvoorbeeld: het is belangrijk dat u uw wensen, eisen en uw budget in kaart brengt. Zo vindt u sneller een huis in uw gewenste buurt of streek.

“Bekijk welke huizen te koop staan in Apeldoorn op onze website of via Funda”

Huis verkopen in Apeldoorn

Een nieuw huis kopen betekent tegelijkertijd vaak ook een huis verkopen. Huur ons in als verkoopmakelaar en wij zorgen voor een soepel verloop. Wij brengen uw woning onder de aandacht van potentiële kopers. Hierbij hebben we wel uw hulp nodig: geef aan ons door wat de sterke kanten van uw woning zijn. Deze punten kunnen we dan goed terug laten komen in de advertenties. Met een professionele makelaar aan uw zijde is uw huis in Apeldoorn binnen korte tijd verkocht.

Ons woningen aanbod in Apeldoorn op Funda

U kunt onze makelaardij uiteraard ook vinden op Funda, via makelaars regio Apeldoorn. We hebben een account aangemaakt op de woningenwebsite, zodat bezoekers ons actuele woningaanbod kunnen bekijken. Zoek gerust tussen de woningen die te koop of te huur worden aangeboden in Apeldoorn op onze Funda pagina. En plan bij interesse gelijk een bezichtiging.

Over Goos Makelaardij te Apeldoorn

Bij Goos Makelaardij werken we met een compact team: twee makelaars, Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden, mede-eigenaar Remi Goos, commercieel medewerkster Anne-Wendy Stolk en hypotheekadviseur Lex de Vries. Samen zetten we ons maximaal in voor uw kostbaarste bezit. Of u nu een huis wilt kopen of een huis wilt verkopen, u bent bij ons verzekerd van vakwerk. Gunstig verkocht of een succesvolle koop is waar wij naar streven.

Kom in contact met uw makelaar in Apeldoorn!

Zoekt u een ervaren makelaar in Apeldoorn of omgeving? Neem dan contact op met Goos Makelaardij. Wij informeren u graag over onze diensten of werkwijze. U kunt ons telefonisch bereiken op 055-5222277. Een e-mail sturen is ook mogelijk via goos@goos.nl.

Afspraak maken