Aankoopbegeleiding van Goos Makelaardij

Een tevreden klant is ons doel!

Schakel ons in bij de grootste aankoop van je leven! Weet jij:

  • Of dat mooie huis nu €240.000,- of €220.000,- waard is?
  • Is het courant, bouwkundig o.k. en omgeving/buurt in orde?
  • Wat is qua onderhandeling een goed startbod?

Realistische advisering bij de aankoop van woning is ons dagelijkse werk. Onze jarenlange ervaring en onderhandelingstechnieken stellen wij je graag ter beschikking zodat je later met veel plezier van je nieuwe huis kan blijven genieten. En om onze kosten zal je ons aanbod niet afwijzen aangezien wij nagenoeg altijd dit bedrag voor jou terug verdienen. Wil je meer info, maak een afspraak!

Maak een afspraak

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen