Huis verkopen in Apeldoorn

Bent u van plan uw huis te verkopen in Apeldoorn? Goos Makelaardij helpt u hier graag bij. Wij zijn een proactief makelaarskantoor die ervoor zorgt dat alle processen tijdens de verkoop van uw woning goed verlopen. Al meer dan 30 jaar staan we verschillende soorten klanten bij die ieder hun eigen wensen hebben. Hierdoor zijn we in staat precies in te schatten wat u nodig heeft in uw situatie.

Goos Makelaardij houdt zich in hoofdzaak bezig met woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. We kijken samen met u naar de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning in Apeldoorn.

No nonsense mentaliteit

Nuchter en duidelijk

Jong team met frisse ideeën

Alles onder 1 dak

Hoge beoordeling op Funda

Hoofdfoto

Begeleiding op maat bij het verkopen van uw huis

Het is niet altijd even gemakkelijk een huis te verkopen of kopen. Er zijn vele aspecten waar u rekening mee dient te houden. Wellicht weet u niet waar u moet beginnen of wat uw budget precies is. Geen nood, wij staan voor u klaar. Een makelaar in Apeldoorn kan u tijdens dit gehele traject helpen en adviseren. Zo zorgt u altijd voor een spoedig verloop.

 

Een huis verkopen. Hoe pakt u dat aan?

Een eerste indruk wordt maar één keer gemaakt. Zorg daarom voor een onvergetelijke eerste indruk. De hoofdfoto is hierbij het belangrijkste. Benadruk de sterke kanten van uw huis.

Ga na waarom u destijds zelf voor deze woning heeft gekozen, wat sprak u zo aan? De tuin? De buurt? Het aantal slaapkamers? Of omdat de woning vlakbij scholen in de buurt is? Laat de sterke punten zowel in de foto’s als de tekst goed terugkomen.

Hoofdfoto

Uw huis verkopen met Goos Makelaardij

U kunt altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Het team van Goos Makelaardij is een compact team: twee makelaars, Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden, en commercieel medewerker Remi Goos.

Met onze inzet bent u verzekerd van vakmensen die weten waar het om gaat in deze branche en wat belangrijke punten zijn om op te letten. Uw doelen maken wij realiseerbaar. Met onze dagelijkse enthousiasme en eigenzinnige aanpak maken wij het verschil.

Door uw huis in Apeldoorn te verkopen met hulp van een makelaar van Goos Makelaardij profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • U bent verzekerd van vakmensen;
  • Professionele hulp bij koop van een huis;
  • Taxaties van uw huis;
  • Gratis waardebepalingen.
goos-header

Uw huis in Apeldoorn verkopen tegen een goede prijs?

Wij helpen u graag bij het verkopen van in uw huis in Apeldoorn. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem geheel vrijblijvend contact op of vul het contactformulier op de website in. Goos Makelaardij staat altijd voor u klaar.Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken via het nummer 055-52 22 277.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen

Veelgestelde vragen over de makelaardij

Waarom moet ik een makelaar inschakelen?

Er komt veel kijken bij het kopen of verkopen van een woning. Een makelaar is bekend met de woningmarkt en alle formaliteiten die bij de aankoop of verkoop van ene huis komen kijken. Zodoende zorgen makelaars voor persoonlijke begeleiding op maat bij dit proces. Deze begeleiding zorgt voor een soepeler verloop van het gehele aankoop- of verkooptraject.

Waarmee kan een makelaar mij helpen?

Een makelaar kan zowel bijstaan bij de aankoop als verkoop van een woning. Mensen die een huis willen kopen kunnen een makelaar inschakelen een woning te vinden, te adviseren over de woning en om de prijsonderhandelingen te voeren. Bij het verkooptraject zal geadviseerd worden over het op de markt brengen van de woning, de waarde daarvan en kan ook over de prijs onderhandeld worden.

Ik wil weten wat mijn woning waard is. Kan ik daarvoor bij een makelaar terecht?

Goos Makelaardij voert gratis waardebepalingen uit. Dit is een schatting van de waarde. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor taxaties van woningen. Met een officieel taxatierapport staat u sterk tijdens de onderhandelingen.

Kan een makelaar mij helpen een woning te vinden?

Een makelaar is bekend met het aanbod op de woningmarkt en kan u helpen een woning te vinden die bij uw wensen aansluit. De makelaar kan vervolgens ook meegaan tijdens bezichtigingen en u verder helpen gedurende het aankooptraject.