Gratis WOZ bezwaar

OZB  IN  2018 FORS OMHOOG ! 

Betaal niet teveel gemeentebelasting !

Wij verzorgen gratis uw bezwaar inclusief onafhankelijke taxatie!

Binnenkort kunt u van de gemeente uw aanslag gemeentebelastingen verwachten. Hierop staat de nieuwe WOZ-waarde van uw woning vermeld.

Onze ervaringen uit de afgelopen jaren geven aan, dat de door de gemeente vastgestelde waarden in ca. 50% van de gevallen niet juist zijn vastgesteld.

Een te hoge WOZ-waarde kan u veel geld kosten en heeft onder andere invloed op:
•    het eigenwoningforfait
•    de onroerende-zaak belasting
•    de water- en afvalheffing
•    puntentellingsysteem huurwoningen
•    en niet te vergeten: de erfbelasting (dit kan vele duizenden euro’s kosten!).

Met name bij woningen en/of bedrijfspanden in gedateerde staat kan deze actie u vele honderden euro’s per jaar opleveren.

Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod, verzoeken wij u om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Dit in verband met de bezwaartermijn van 6 weken vanaf de dagtekening van de WOZ-aanslag. Ook wanneer u de aanslag al heeft betaald, kan een bezwaar zinvol zijn.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor nadere toelichting.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen