Onze diensten

Wij zijn Goos Makelaardij, de beste aankoopmakelaar in Apeldoorn. Ons enthousiaste team verzorgt de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van woningen, beleggingsobjecten en bedrijfsmatig vastgoed. Wij maken dagelijks het verschil met ons enthousiasme en onze eigenzinnige aanpak. Op deze pagina gaan wij kort in op al onze diensten.

Wij zijn enorm trots op onze klantenbeoordeling: gemiddeld een 8,5 uit meer dan 100 beoordelingen. Wij maken waar wat wij zeggen. Geen opdrachtgever is hetzelfde. Door onze zeer persoonlijke aanpak zijn wij dagelijks bezig om het beoogde resultaat voor onze klanten te behalen.

Taxaties

Het verzorgen van snelle en deskundige taxaties is een van onze belangrijkste diensten. Onze taxatierapporten worden door alle banken en erkende geldverstrekkers in Nederland geaccepteerd. Direct een taxatie aanvragen?

Gratis waardebepaling

Wij bepalen gratis de waarde van uw woning. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Geef bij het aanvragen het doel van de waardebepaling aan.

Aankoopbegeleiding

Bij het kopen van een woning komt veel bij kijken. Als uw aankoopmakelaar begeleiden wij u tijdens het gehele aankooptraject. Met onze 30 jaar ervaring weten wij precies hoe het werkt in de makelaarswereld.

Te koop aangeboden

Ons aanbod in koopwoningen is zeer ruim en divers. Neem een kijkje en wellicht vindt u wel uw droomhuis!

Huis verkopen

Als verkoopmakelaar helpen wij uw huis te verkopen. Wij adviseren en staan u het gehele verkooptraject bij. Met onze proactieve werkwijze zorgen wij ervoor dat alle processen tijdens de verkoop van uw woning goed verlopen.

Financieel advies

Onze financiële experts geven u graag financieel advies. Bijvoorbeeld: wat worden uw maandelijkse kosten bij de aankoop van uw nieuwe woning?

Zoekopdracht

Nog niet exact kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan telefonisch contact met ons op via 055-5222277. Onze makelaars gaan dan voor u op zoek!

Te Laat

Al jarenlang houden wij ons bezig met de aan- en verkoop van woningen. Hebben wij uw woning in het verleden al een keer verkocht? Bekijk de woningen in ons archief!

Bedrijfs- en beleggingsonroerendgoed

Naast koop- en huurwoningen bieden wij ook bedrijfsonroerendgoed en beleggingsonroerendgoed aan. Bekijk ons aanbod en misschien vindt u wel het perfecte pand voor uw bedrijf.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen