Over Goos

Een tevreden klant is ons doel!

Over Goos Makelaardij

Bij Goos Makelaardij kunt u ten allen tijde rekenen op onze ervaring en kennis. Het team van Goos Makelaardij is een compact team: twee eigenaren, Dirk-Jan van Woerden (RM & RT) & Remi Goos (K-RMT & Bachelor of Built Environment), ervaringsdeskundige Ben Goos en twee binnendienstmedewerkers. Met onze inzet bent u verzekerd van vakmensen die écht weten waar het om gaat en wat belangrijk is. Op deze manier worden gestelde doelen realiseerbaar. Met onze dagelijkse enthousiasme en eigenzinnige aanpak maken wij het verschil.

Goos - over ons

Ben Goos
Ervaringsdeskundige en oprichter
ben@goos.nl

Goos - over ons

Dirk-Jan van Woerden
Mede-eigenaar, NVM Makelaar / Taxateur
dirkjan@goos.nl

Goos - over ons

Remi Goos
Mede-eigenaar
remi@goos.nl

Goos - over ons

Anne-Wendy Stolk
Commercieel medewerkster binnendienst
annewendy@goos.nl

Goos - over ons

Lex de Vries
Hypotheekadviseur

Neem direct contact met ons op!

Wij staan voor u klaar om u verder helpen. Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen of voor eventuele vragen.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos Makelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen