Huis kopen Deventer

Bent u van plan een huis te kopen in Deventer en wilt u graag worden bijgestaan door een professional? Maak kennis met Goos Makelaardij! Wij zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet en vertellen u waar u allemaal op dient te letten tijdens het kopen van een huis. Meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in deze branche en hebben dan ook allerlei situaties meegemaakt. Hoofdzakelijk houden wij ons bezig met woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Samen met u kijken we graag wat de mogelijkheden zijn om een huis te kopen in Deventer. Wilt u uw huidige huis verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in Deventer?

Bij het kopen van een koopwoning in Deventer, of welke stad dan ook, komt veel kijken. Weet u niet precies hoe u dit allemaal moet aanpakken? Geen nood, wij staan voor u klaar. We helpen u graag bij het opstellen van uw budget en waar u op moet letten tijdens dit proces. Onze makelaars staat u tijdens dit hele traject bij en helpen u adviseren. Op deze manier verlopen de zaken spoedig en dat werkt voor iedereen prettig.

Meer over Goos Makelaardij

Met de hulp van onze makelaars profiteert u van jarenlange kennis en ervaring. Ons team bestaat uit de makelaars Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden en commercieel medewerker Remi Goos. Een sterke combinatie waarbij de krachten elkaar versterken. Bij ons bent u verzekerd van vakmensen die echt weten waar het om draait. Wij maken uw doelen realiseerbaar. Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Verkoop van woningen;
  • Aankoop van woningen;
  • Verhuur van woningen;
  • Taxeren van woningen;
  • Beleggingsobjecten;
  • Bedrijfsmatig vastgoed;
  • Hypotheekadvies.

Let op het volgende

Gaat u een koophuis kopen in Deventer dan zijn er vanaf het eerste moment een aantal cruciale punten waarop u moet letten. Kijk eerst goed naar uw wensen, eisen en budget. Heeft u een goed gevoel bij uw woning en past het bij u? Er volgt een bezichtiging. Kleine details zijn hierbij ook van belang. Denk aan de buurt waar de woning staat, moet er nog veel gedaan worden en past dit in uw budget? Alles draait om u, u moet een goed gevoel hebben bij de woning!

Neem vrijblijvend contact op

Een makelaar in Deventer? U bent bij Goos Makelaardij aan het juiste adres. Iedere dag weer staan we voor u klaar om u verder te helpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in.