Huis kopen Deventer

Bent u van plan een huis te kopen in Deventer en wilt u graag worden bijgestaan door een professional? Maak kennis met Goos Makelaardij! Wij zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet en vertellen u waar u allemaal op dient te letten tijdens het kopen van een huis. Meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in deze branche en hebben dan ook allerlei situaties meegemaakt. Hoofdzakelijk houden wij ons bezig met woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Samen met u kijken we graag wat de mogelijkheden zijn om een huis te kopen in Deventer. Wilt u uw huidige huis verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Huis kopen in Deventer?

Bij het kopen van een koopwoning in Deventer, of welke stad dan ook, komt veel kijken. Weet u niet precies hoe u dit allemaal moet aanpakken? Geen nood, wij staan voor u klaar. We helpen u graag bij het opstellen van uw budget en waar u op moet letten tijdens dit proces. Onze makelaars staat u tijdens dit hele traject bij en helpen u adviseren. Op deze manier verlopen de zaken spoedig en dat werkt voor iedereen prettig.

Meer over Goos Makelaardij

Met de hulp van onze makelaars profiteert u van jarenlange kennis en ervaring. Ons team bestaat uit de makelaars Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden en commercieel medewerker Remi Goos. Een sterke combinatie waarbij de krachten elkaar versterken. Bij ons bent u verzekerd van vakmensen die echt weten waar het om draait. Wij maken uw doelen realiseerbaar. Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

 • Verkoop van woningen;
 • Aankoop van woningen;
 • Verhuur van woningen;
 • Taxeren van woningen;
 • Beleggingsobjecten;
 • Bedrijfsmatig vastgoed;
 • Hypotheekadvies.

Let op het volgende

Gaat u een koophuis kopen in Deventer dan zijn er vanaf het eerste moment een aantal cruciale punten waarop u moet letten. Kijk eerst goed naar uw wensen, eisen en budget. Heeft u een goed gevoel bij uw woning en past het bij u? Er volgt een bezichtiging. Kleine details zijn hierbij ook van belang. Denk aan de buurt waar de woning staat, moet er nog veel gedaan worden en past dit in uw budget? Alles draait om u, u moet een goed gevoel hebben bij de woning!

Neem vrijblijvend contact op

Een makelaar in Deventer? U bent bij Goos Makelaardij aan het juiste adres. Iedere dag weer staan we voor u klaar om u verder te helpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen
Waarom moet ik een makelaar inschakelen om een huis te kopen in Deventer?

Bij de ver- of aankoop van een woning komt een hoop kijken, helemaal als je minder bekend bent in de omgeving Deventer. Een ver- of aankoop makelaar kent de lokale woningmarkt, neemt veel van het werk uit handen en zorgt voor een soepele koop of verkoop voor een eerlijke prijs.

Waar helpt een makelaar mij precies mee?

Waar een makelaar precies mee helpt bij een huis te koop in Deventer? Dat hangt af van of er sprake is van aankoop of verkoop. Over het algemeen helpt de makelaar met:

 • aankoop- of verkoopstrategie bepalen;
 • zoeken en selecteren van woningen (aankoop) of kopers (verkoop);
 • regelen van bezichtigingen;
 • contractuele, notariële en juridische zaken;
 • onderhandelingen voeren;
Ik wil mijn huis in Deventer te koop zetten. Helpt de makelaar met de waarde bepalen?

Ja! Goos Makelaardij voert gratis waardebepalingen uit op uw huis in Deventer. Bovendien kunt u ons ook inschakelen voor een meer uitgebreide taxatie – hiermee staat u nog sterker tijdens de onderhandelingen.

Kan een makelaar helpen met een koopwoning vinden in Deventer?

Ook hier kan Goos Makelaardij u verder helpen. Wij hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Deventer, zijn bekend met het actuele aanbod en kunnen daarom een koopwoning vinden die naadloos op uw wensen aansluit. We gaan graag mee tijdens de bezichtigen en blijven u tijdens het aankooptraject ondersteunen, óók bij de onderhandelingen.