Huis verkopen Beekbergen

Het is zover! U heeft besloten uw huis in Beekbergen te verkopen. De hoogste tijd dus om over een aantal belangrijke zaken na te denken. Het is verstandig om een makelaar in de arm te nemen om u bij te staan tijdens dit proces. Wij helpen u met vragen als: wat is het huis waard en welke vraagprijs past hier bij? Goos Makelaardij staat u graag bij. Wij zijn een pro-actief makelaarskantoor die ervoor zorgt dat alle processen tijdens de verkoop van uw woning goed verlopen. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in deze branche en weten precies hoe uw huis het beste verkocht kan worden. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Kortom een full service kantoor met veel ervaring!

Waarom uw huis in Beekbergen verkopen via Goos Makelaardij?

Altijd kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Ons team bestaat uit twee makelaars, Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden en commercieel medewerker Remi Goos. Door onze inzet bent u verzekerd van echte vakmensen die weten waar het om draait. Wij zorgen ervoor dat uw doelen realiseerbaar zijn. Het verschil maken wij door ons dagelijkse enthousiasme en eigenzinnige aanpak.

U profiteer bij ons altijd van de volgende voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • U bent verzekerd van vakmensen;
  • Professionele hulp bij koop van een huis;
  • Taxaties van uw huis;
  • Gratis waardebepalingen.

Let op de volgende zaken

Een huis in Beekbergen of welke stad dan ook verkopen is niet altijd even gemakkelijk. U dient met diverse aspecten rekening te houden. Wellicht vindt u het lastig om ergens te beginnen of weet u niet precies wat uw budget is. Geen zorgen, wij staan voor u klaar. Een makelaar in Apeldoorn kan u tijdens dit gehele traject helpen en adviseren. Samen zorgen we voor een spoedig verloop.

Laat een goede indruk achter

U weet vast wel dat de eerste indruk telt! Wij adviseren daarom tijdens de verkoop van een woning een onvergetelijke indruk te maken. Hierbij is de hoofdfoto het belangrijkste. Zorg ervoor dat de sterke kanten van uw huis benadrukt worden. Wat sprak u destijds aan waardoor u voor het huis koos? De tuin? De buurt? Het aantal slaapkamers? Of omdat de woning vlakbij scholen in de buurt is? Laat deze pluspunten zowel in de foto’s als tekst goed naar voren komen.

Advies nodig?

Uw huis verkopen in Beekbergen kunt u met een gerust hart aan de experts van Goos Makelaardij overlaten. Bent u benieuwd naar onze werkwijze, heeft u een vraag of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem geheel vrijblijvend contact op of vul het contactformulier op de website in. Goos Makelaardij staat altijd voor u klaar.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen