Huis verkopen Ede

Wilt u uw huis verkopen in Ede of omgeving?

Bent u van plan te verhuizen en zou u daarom graag uw huis verkopen in Ede of omstreken? Goos Woning- en bedrijfsmakelaars is u graag van dienst. Wij kunnen u bijstaan bij het huis verkopen te Ede, van begin tot eind. Als proactief makelaarskantoor dragen wij zorg dat het gehele verkoopproces vlekkeloos verloopt. Al meer dan 30 jaar staan wij mensen bij met het huis verkopen in Ede, waardoor we steeds weer nauwkeurig kunnen inschatten wat de juiste zet is in uw situatie. Als makelaar kunnen we uw huis taxeren en u adviseren over de prijs waartegen u uw huis kunt verkopen in Ede of omgeving. Ook helpen we u graag verder met het kiezen van de juiste verkoopstrategie. We zijn bekend met alle mogelijkheden en bieden u die kennis graag aan. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan eens contact met ons op.

Uw huis verkopen in Ede met Goos Woning- en bedrijfsmakelaars

U kunt altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Het team van Goos Makelaardij is een compact team: twee makelaars, Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden, en commercieel medewerker Remi Goos. Met onze inzet bent u verzekerd van vakmensen die weten waar het om gaat in deze branche en wat belangrijke punten zijn om op te letten wanneer we uw huis verkopen in Ede. Uw doelen maken wij realiseerbaar. Met onze dagelijkse enthousiasme en eigenzinnige aanpak maken wij het verschil.

Bij ons profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • U bent verzekerd van vakmensen;
  • Professionele hulp bij koop van een huis;
  • Taxaties van uw huis;
  • Gratis waardebepalingen.

De juiste verkoopstrategie

Een huis verkopen in Ede is niet eenvoudig. Er zijn vele aspecten waar u rekening mee dient te houden. Wellicht weet u niet waar u moet beginnen of wat uw budget precies is. Geen nood, wij staan voor u klaar. Een makelaar kan u tijdens dit gehele traject helpen en adviseren. Zo zorgt u altijd voor een spoedig verloop.

Een eerste indruk wordt maar één keer gemaakt. Zorg daarom voor een onvergetelijke eerste indruk. De hoofdfoto is hierbij het belangrijkste. Benadruk de sterke kanten van uw huis. Ga na waarom u destijds zelf voor deze woning heeft gekozen, wat sprak u zo aan? De tuin? De buurt? Het aantal slaapkamers? Of omdat de woning vlakbij scholen in de buurt is? Laat de sterke punten zowel in de foto’s als de tekst goed terugkomen. Wij adviseren u over de juiste verkoopstrategie en maken het huis verkopen in Ede een stukje makkelijker voor u.

Stel uw vraag!

Als u een vraag heeft of graag een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen. Dat kan per telefoon via 055-5222277, per e-mail of via het contactformulier op onze website.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen