Huis verkopen Vaassen

Een makelaar gezocht die u kan helpen uw huis te verkopen in Vaassen?

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u daarom uw huis verkopen in Vaassen? Maak dan kennis met Goos Woning- en bedrijfsmakelaars. Wij kunnen u de bijstand verlenen die u nodig heeft om succesvol uw huis te verkopen in Vaassen. Ons makelaarskantoor kenmerkt zich door onze proactieve instelling. Als u ons inschakelt als makelaar voor het huis verkopen in Vaassen kunnen we u van het begin tot het eind van het verkooptraject bijstaan. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat het gehele proces probleemloos voor u zal verlopen. Goos Woning- en bedrijfsmakelaars kan bijvoorbeeld uw woning taxeren en zo op de juiste waarde schatten. Daarop adviseren we u een gepaste verkoopprijs, zodat u uw huis kunt verkopen in Ede tegen een prijs die zowel voor u als de verkoper aantrekkelijk is. Bent u benieuwd naar wat we allemaal nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op om uw vraag te stellen of een afspraak te maken.

Een goede eerste indruk maken

Heeft u besloten uw huis te verkopen in Vaassen? Dan zijn er talloze aspecten waar u rekening mee dient te houden. Er komt namelijk van alles bij kijken. Mogelijk weet u niet waar u moet beginnen of wat uw budget precies is. Geen zorgen, wij staan voor u klaar. Een makelaar kan u tijdens dit gehele traject helpen en adviseren. Zo zorgt u altijd voor een spoedig verloop.

Een goede eerste indruk is bijvoorbeeld erg van belang bij het huis verkopen in Vaassen. Een eerste indruk wordt maar één keer gemaakt. Deze dient daarom onvergetelijk te zijn. De hoofdfoto is hierbij het belangrijkste. Benadruk de sterke kanten van uw huis. Ga na waarom u destijds zelf voor deze woning heeft gekozen, wat sprak u zo aan? De tuin? De buurt? Het aantal slaapkamers? Of omdat de woning vlakbij scholen in de buurt is? Laat de sterke punten zowel in de foto’s als de tekst goed terugkomen.

Goos Makelaardij

U kunt altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Het team van Goos Makelaardij is een compact team: twee makelaars, Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden, en commercieel medewerker Remi Goos. Met onze inzet bent u verzekerd van vakmensen die weten waar het om gaat in deze branche en wat belangrijke punten zijn om op te letten. Uw doelen maken wij realiseerbaar. Met onze dagelijkse enthousiasme en eigenzinnige aanpak maken wij het verschil.

Als u ons inschakelt om uw huis te verkopen in Vaassen geniet u van de volgende voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • U bent verzekerd van vakmensen;
  • Professionele hulp bij koop van een huis;
  • Taxaties van uw huis;
  • Gratis waardebepalingen.

Ja, ik wil mijn huis verkopen in Vaassen

Neem contact met ons op als u een vraag heeft of een afspraak in wil plannen. Bel daarvoor naar 055-5222277, of stuur een bericht per e-mail of het contactformulier. Wij staan altijd voor u klaar.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen