Verhuizen naar Apeldoorn

Wilt u verhuizen naar Apeldoorn? Of u nu graag wilt gaan huren of kopen, bij een verhuizing naar Apeldoorn moeten er veel taken verricht worden. Wij als kleinschalige, maar professionele makelaar helpen u graag bij deze grote stap. U kunt bij Goos Makelaardij terecht voor advies over aankoop, verhuur, taxatie, verkoop, beleggingsobjecten en bedrijfsmatig vastgoed. Daarnaast geven we advies over hypotheken en verzekeringen.

Wanneer u ons inschakelt als makelaar, kunnen wij u bijstaan in het aankoopproces. Verhuizen naar Apeldoorn wordt gemakkelijker met de begeleiding van een ervaren makelaar. Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

No nonsense mentaliteit

Nuchter en duidelijk

Jong team met frisse ideeën

Alles onder 1 dak

Hoge beoordeling op Funda

Hoofdfoto

Verhuizen naar uw droomhuis in Apeldoorn

Tegenwoordig kan het erg moeilijk zijn om een geschikt huis te vinden. Hierdoor kan verhuizen naar een populaire stad als Apeldoorn soms erg lastig zijn. Daarom helpt Goos Makelaardij u om een huis te vinden die precies aansluit op uw wensen. We hebben een groot aanbod aan huizen en appartementen die u op onze website kan bekijken.

Staat er voor u geen geschikte woning tussen? Vul dan een huis zoekopdracht in, dan gaan wij aan de slag om het perfecte huis voor u te vinden. Bij Goos Makelaardij doen wij er alles aan om uw verhuizing naar Apeldoorn zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Bekijk nu ons woning aanbod om een huis te vinden wat voldoet aan uw wensen.

"Bekijk op onze website het aantal huizen dat te koop staat in Apeldoorn, en plan bij interesse meteen een bezichtiging!"

Waar moet u aan denken als u gaat verhuizen naar de gemeente Apeldoorn?

Bij een verhuizing moet er veel geregeld worden. Goos Makelaardij kan u gelukkig helpen bij veel zaken als u gaat verhuizen naar de gemeente Apeldoorn, echter zijn er toch een aantal dingen die u zelf moet regelen.

Eigendommen verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen naar Apeldoorn is het wettelijk verplicht om aan de gemeente uw verhuizing door te geven. Dit kunt u al 4 weken van tevoren aangeven en moet minimaal 5 dagen voor uw verhuizing. Wanneer u dit niet doet, riskeert u een boete van € 325,-. U kunt u inschrijven met DigiD op de website van de gemeente Apeldoorn. Als u dit liever niet online doet, kan het ook via een aangifte formulier geregeld worden.

Hoofdfoto

Aanmelden bij de gemeente Apeldoorn

Veel mensen die al een tijd in hetzelfde huis wonen hebben over de tijd veel zaken verzameld. Een verhuizing is het perfecte moment om afstand te doen van spullen. De rest van de spullen moet namelijk allemaal met eigen vervoer of met een verhuisbedrijf mee. Wanneer u afstand doet van eigendommen, hoeft u deze niet weg te gooien. U kunt uw eigendommen doorverkopen, weggeven of naar een kringloopwinkel brengen.

Afval in Apeldoorn

In elke stad of dorp wordt de afvalverzameling vaak net iets anders geregeld, hoe wordt dit precies geregeld in Apeldoorn? Elk huis heeft een oranje PMD-container, deze container is bedoeld voor plastic, metaal en drankverpakkingen. De groene container is voor het groenafval en blauw voor papier. Al deze containers worden gratis geleegd bij uw huis. Al het restafval moet u naar een ondergrondse container brengen in de buurt, hiervoor heeft u een milieupas nodig.

Goos Makelaardij: een ervaren makelaarskantoor

  • Verkoop van huizen;
  • Aankoop van huizen;
  • Taxeren van huizen;
  • Beleggingsobjecten;
  • Bedrijfsmatig vastgoed;
  • Hypotheekadvies.

Besluit u de samenwerking aan te gaan dan kunt u rekenen op jarenlange kennis en ervaring. Ons compacte team bestaat uit onze twee makelaars Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden en Remi Goos, onze commercieel medewerker. Deze sterke combinatie zorgt voor vakwerk bij het huis kopen in Apeldoorn.

Onze medewerkers hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten in uw zoektocht naar een koophuis in Apeldoorn. Uw doelen worden realiseerbaar.

goos-header

Hoe kan ik zorgen voor een vlotte verhuizing?

Bij een verhuizing zijn er enkele dingen die u al van tevoren kunt regelen om uw verhuizing vlotter en vloeiender te laten verlopen. U kunt alvast alle meubels uit elkaar halen waarbij dit mogelijk is. Vaak hebben mensen veel kleine voorwerpen in het huis staan, deze kunt u alvast in verhuisdozen doen, zodat ze niet meer rondslingeren wanneer het tijd is om te verhuizen naar Apeldoorn. Het is ook handig om grote meubels met inhoud alvast leeg te maken, lege kasten zijn makkelijker om te balanceren en dragen.

Foto 8

Neem contact op met Goos Makelaardij

Benieuwd wat wij als ervaren erkende makelaar in Apeldoorn kunnen betekenen wanneer u gaat verhuizen naar Apeldoorn? Neem dan contact op met Goos Makelaardij, wij vertellen u graag meer over onze diensten en werkwijze. U kunt ons telefonisch bereiken via of een e-mail sturen naar goos@goos.nl.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen

Veelgestelde vragen over de makelaardij

Waarom moet ik een makelaar inschakelen?

Er komt veel kijken bij het kopen of verkopen van een woning. Een makelaar is bekend met de woningmarkt en alle formaliteiten die bij de aankoop of verkoop van ene huis komen kijken. Zodoende zorgen makelaars voor persoonlijke begeleiding op maat bij dit proces. Deze begeleiding zorgt voor een soepeler verloop van het gehele aankoop- of verkooptraject.

Waarmee kan een makelaar mij helpen?

Een makelaar kan zowel bijstaan bij de aankoop als verkoop van een woning. Mensen die een huis willen kopen kunnen een makelaar inschakelen een woning te vinden, te adviseren over de woning en om de prijsonderhandelingen te voeren. Bij het verkooptraject zal geadviseerd worden over het op de markt brengen van de woning, de waarde daarvan en kan ook over de prijs onderhandeld worden.

Ik wil weten wat mijn woning waard is. Kan ik daarvoor bij een makelaar terecht?

Goos Makelaardij voert gratis waardebepalingen uit. Dit is een schatting van de waarde. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor taxaties van woningen. Met een officieel taxatierapport staat u sterk tijdens de onderhandelingen.

Kan een makelaar mij helpen een woning te vinden?

Een makelaar is bekend met het aanbod op de woningmarkt en kan u helpen een woning te vinden die bij uw wensen aansluit. De makelaar kan vervolgens ook meegaan tijdens bezichtigingen en u verder helpen gedurende het aankooptraject.