Huis verkopen Apeldoorn

Bent u van plan uw huis te verkopen in Apeldoorn? Goos Makelaardij helpt u hier graag bij. Wij zijn een pro-actief makelaarskantoor die ervoor zorgt dat alle processen tijdens de verkoop van uw woning goed verlopen. Al meer dan 30 jaar staan we verschillende soorten klanten bij die ieder hun eigen wensen hebben. Hierdoor zijn we in staat precies in te schatten wat u nodig heeft in uw situatie. Goos Makelaardij houdt zich in hoofdzaak bezig met woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. We kijken samen met u naar de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning in Apeldoorn.

Waarom uw huis in Apeldoorn verkopen via Goos Makelaardij?

U kunt altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Het team van Goos Makelaardij is een compact team: twee makelaars, Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden, en commercieel medewerker Remi Goos. Met onze inzet bent u verzekerd van vakmensen die weten waar het om gaat in deze branche en wat belangrijke punten zijn om op te letten. Uw doelen maken wij realiseerbaar. Met onze dagelijkse enthousiasme en eigenzinnige aanpak maken wij het verschil.

Bij ons profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • U bent verzekerd van vakmensen;
  • Professionele hulp bij koop van een huis;
  • Taxaties van uw huis;
  • Gratis waardebepalingen.

Spoedig verloop bij verkoop van uw woning

Het is niet altijd even gemakkelijk een huis te verkopen of kopen. Er zijn vele aspecten waar u rekening mee dient te houden. Wellicht weet u niet waar u moet beginnen of wat uw budget precies is. Geen nood, wij staan voor u klaar. Een makelaar in Apeldoorn kan u tijdens dit gehele traject helpen en adviseren. Zo zorgt u altijd voor een spoedig verloop.

Waar moet u op letten?

Een eerste indruk wordt maar één keer gemaakt. Zorg daarom voor een onvergetelijke eerste indruk. De hoofdfoto is hierbij het belangrijkste. Benadruk de sterke kanten van uw huis. Ga na waarom u destijds zelf voor deze woning heeft gekozen, wat sprak u zo aan? De tuin? De buurt? Het aantal slaapkamers? Of omdat de woning vlakbij scholen in de buurt is? Laat de sterke punten zowel in de foto’s als de tekst goed terugkomen.

Vul het contactformulier in

Wij helpen u graag bij het verkopen van in uw huis in Apeldoorn. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem geheel vrijblijvend contact op of vul het contactformulier op de website in. Goos Makelaardij staat altijd voor u klaar.