Makelaar Beekbergen

Wilt u binnenkort een huis kopen en zoekt u een makelaar in Beekbergen? Of bent u juist van plan om uw huis in Beekbergen te verkopen en heeft u daar een makelaar bij nodig? De juiste professionele hulp krijgen is dan van belang, zodat alles op de juiste manier uitgevoerd wordt. We laten u graag kennis maken met Goos Makelaardij. De medewerkers van Goos Makelaardij staan voor u klaar om u te adviseren, ondersteunen en helpen!

Goos Makelaardij

U en uw wensen staan bij ons altijd centraal: een tevreden klant is dan ook het hoofddoel van ons werk. We houden ons voornamelijk bezig met woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Dit zijn dan ook de hoofdzaken van de werkzaamheden. U kunt altijd rekenen op advies op maat dankzij onze persoonlijke aanpak. Iedere klant heeft immers een persoonlijke benadering nodig, uw wensen zijn nooit hetzelfde als de wensen van een ander stel dat een huis koop of verkoopt. We hebben inmiddels al ruim 30 jaar ervaring en weten precies hoe we u het allerbest kunnen helpen in uw situatie. Op onze ervaring en kennis kunt u dus altijd rekenen. Het compacte team van Goos bestaat uit twee makelaars: Ben Goos, Dirk-Jan van Woerden en commercieel medewerker Remi Goos. U bent met onze inzet verzekerd van de hulp van vakmensen die weten wat belangrijk is en waar het allemaal om draait in de makelaarswereld. Wij zorgen er voor dat uw gestelde doelen realiseerbaar worden. We maken dagelijks verschil met andere makelaarsbedrijven, doordat we eigenzinnig zijn en ons werk iedere dag weer met onwijs veel enthousiasme doen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

U bent op zoek naar een makelaar in Beekbergen en bent afwegingen hierbij aan het maken. U wilt natuurlijk wel voor de beste makelaar kiezen Welke makelaar past het best bij u en uw situatie? Bij ons bent u op het juiste adres omdat:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • U bent verzekerd van vakmensen
  • Professionele hulp bij koop van een huis
  • Taxaties van uw huis
  • Gratis waardebepalingen

 

Wilt u precies weten wat uw maandelijkse lasten worden, wanneer u een mooi huis gekocht hebt en deze graag wil kopen? Of wilt u een vergelijking van de rentetarieven omdat uw rentevaste binnenkort afloopt en u een moet kiezen tussen een andere lineaire- of annuïteitenhypotheek? Onze financiële experts informeren u graag, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Een huis kopen of verkopen in Beekbergen

Bent u van plan om een huis te kopen in of nabij Beekbergen? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal punten die om de hoek komen kijken bij het kopen van een huis. U wilt immers dat een woning helemaal aansluit op uw wensen en uw budget. Vraag uzelf van tevoren af waar uw perfecte huis precies aan moet voldoen en noteer deze punten. Dan kunt u deze punten tijdens een bezichtiging gadeslaan en beoordelen of dit huis aan uw wensen voldoet. Heeft u een woning op het oog? Wij snappen dat u deze zo snel mogelijk bezichtigen met een van onze makelaars of als er een open huis georganiseerd is. Zorg voor een goede voorbereiding wanneer u de woning in het echt gaat zien. De details zijn belangrijk, let op de omgeving van de woning en luister vooral naar uw gevoel. Loopt u een huis binnen en ziet u uzelf al op de bank zitten in de woonkamer? Dan is de kans groot dat het gevoel goed zit.

Verkoopt u uw huis via de makelaar in Beekbergen? Zorg voor een onvergetelijke eerste indruk door de sterke punten van uw huis te benadrukken. Zorg voor op bijvoorbeeld Funda en andere verkoopsites voor professionele foto’s, zodat uw huis er op z’n best op staat. Het kan een goed idee zijn om een verkoopstylist in te huren die uw huis helemaal mooi gaat stylen voordat de fotograaf foto’s komt maken. Zo staat uw huis altijd op z’n best op foto’s. Goede foto komen de verkoop van uw huis ten goede.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Als u op zoek bent naar een makelaar in Beekbergen hoeft u niet meer verder te zoeken. Goos Makelaardij staat u namelijk bij tijdens de koop of verkoop van uw woning in Beekbergen. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan of heeft u een vraag over een woning op onze site? Wilt u een waardebepaling aanvragen of kunt u wel wat financieel advies gebruiken, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan? Onze professionele en vakkundige medewerkers helpen u graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn u graag van dienst bij het kopen of verkopen van uw huis in Beekbergen.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen
Wanneer een makelaar in Beekbergen inschakelen?

In verreweg de meeste gevallen doet u er verstandig aan een makelaardij in Beekbergen in de arm te nemen. Bijvoorbeeld als u uw woning in Beekbergen of omgeving wilt verkopen of juist op zoek bent naar een nieuwe woning.

Wat is het verschil tussen een verkoop- en aankoopmakelaar?

Daar waar de verkoopmakelaar ondersteunt bij de verkoop van een huis, helpt een aankoopmakelaar juist bij het vinden van een nieuwe woning. De taken van de makelaars zijn daarom nét iets anders, maar in essentie komen ze overeen: beide ‘soorten’ makelaars helpen u bij het vinden van een geschikt huis of geschikte kopers, regelen de bezichtigingen, ondersteunen bij de onderhandelingen en nemen alle notariële en juridische taken op zich.

Ik wil de waarde van mijn woning weten, kan ik hiervoor terecht bij de makelaar in Beekbergen?

Jazeker! Goos Woning- en bedrijfsmakelaardij verzorgt een gratis waardebepaling van uw woning in Beekbergen. Zo’n waardebepaling is ideaal voor de hypotheekaanvraag of tijdens de onderhandelingen. Daarnaast kunt u bij ons aankloppen voor een taxatie van uw huis.

Hoeveel kost een makelaardij in Beekbergen?

De kosten van een makelaar in Beekbergen hangt af van de verrichte werkzaamheden en de verkoopprijs. Wij werken namelijk op basis van courtage, ofwel een percentage van de uiteindelijke verkoop- of aankoopsom. Meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op.