Makelaar Epe

U bent binnenkort van plan een huis te kopen of verkopen en zoekt daarom een makelaar in Epe? Bij ons bent u aan het juiste adres. Professionele hulp krijgen om alles op de juiste manier aan te pakken is dan van belang. Goos Makelaardij helpt u hier graag bij. Tevreden klanten staan bij ons centraal: een tevreden klant is altijd ons doel. Wij houden ons voornamelijk bezig met woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Wij weten als geen ander dat geen enkele klant hetzelfde is. Dankzij ruim 30 jaar ervaring weten wij precies op welke manier we u het beste bij kunnen staan. Bij de verkoop van een huis zorgen we er bijvoorbeeld voor dat deze op de juiste manier opvalt. Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop, hierdoor kunt u altijd rekenen op advies op maat. Goos Makelaardij staat voor u klaar om u te adviseren, ondersteunen en helpen!

Over Goos Makelaardij

Bij ons kunt u altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Ons team bestaat uit twee makelaars: Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden en commercieel medewerker Remi Goos. Onze vakmensen weten wat belangrijk is en waar u op dient te letten tijdens het kopen of verkopen van een woning. Zij maken gestelde doelen realiseerbaar. Het verschil maakt ons team door hun dagelijkse enthousiasme en eigenzinnige aanpak.

Gaat u de samenwerking met Goos Makelaardij aan, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • U bent verzekerd van vakmensen;
  • Professionele hulp bij koop van een huis;
  • Taxaties van uw huis;
  • Gratis waardebepalingen.

Belangrijke punten huis kopen Epe

Besluit u een huis te willen kopen in Epe, dan zijn er een aantal punten van belang. U wilt uiteraard dat het huis aansluit op uw wensen en budget. Indien u een woning heeft gezien die voldoet aan uw wensen wilt u deze zo snel mogelijk bezichtigen. Een goede voorbereiding voor een bezoek aan de woning speelt een belangrijke rol. Let op de details van een woning, de omgeving en luister vooral goed naar uw gevoel.

Maak een afspraak

Voor een makelaar in Epe bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder als u een huis in Epe of omgeving wilt kopen of verkopen. Benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan. Maak vrijblijvend een afspraak. Goos Makelaardij staat voor u klaar.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen