Makelaar in Epe

Zoekt u een ervaren makelaar in Epe omdat u binnenkort een huis wilt kopen of verkopen? Dan staat Goos Makelaardij graag voor u klaar. Als makelaar in Epe en omgeving bieden wij professionele hulp en begeleiding om de aankoop of verkoop van uw woning succesvol af te ronden. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Waar moet u op letten bij een huis kopen in Epe?

Bent u van plan een huis te kopen in Epe? Dan komen daar vaak veel taken bij kijken. Als makelaar in Epe geven wij u graag advies waar nodig en begeleiding gedurende het aankoop traject. Er zijn een aantal belangrijke dingen waar u op moet letten als u een huis wilt kopen in Epe. Zo is het van belang dat u uw wensen, eisen en budget goed in kaart heeft gebracht. Op die manier vinden u en uw makelaar sneller een woning die bij u past. Zodra u een geschikte woning heeft gevonden, is het tijd om deze te bezichtigen. Let daarbij ook op de kleine details, de omgeving en luister vooral naar uw gevoel. Het belangrijkst is dat u zich goed voelt in uw nieuwe huis!

Huis verkopen in Epe

Het kopen van een nieuw huis betekent vaak ook het verkopen van uw huis. Gaat u een huis verkopen in Epe? Met meer dan 30 jaar ervaring kennen onze makelaars de omgeving Epe als geen ander. Een makelaar in Epe brengt uw woning op de juiste manier onder de aandacht bij potentiële kopers. Samen met u worden de sterke punten van uw woning in kaart gebracht, om zo de meest aantrekkelijke advertentie te presenteren. Wij zorgen voor een professionele fotopresentatie van uw huis en een pakkende beschrijving. Daarnaast begeleidt de makelaar in Epe u bij de onderhandelingen en het afsluiten van een succesvolle verkoop.

Ervaren makelaar in Epe

Voor de beste hulp en service tijdens de koop of verkoop van uw woning in Epe bent u op zoek naar een ervaren makelaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in de regio Epe focust Goos Makelaardij zich niet alleen op woningmakelaardij, maar ook op beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Voor de meest complete makelaar in Epe bent u bij ons dus aan het juiste adres. Of u nu een huis wilt kopen of verkopen in Epe, we staan voor u klaar met persoonlijk advies en ondersteuning en de juiste ervaring in aankoop, verkoop en taxatie. Uw tevredenheid staat bij ons centraal.

Waarom Goos Makelaardij?

Bij ons kunt u altijd vertrouwen op onze uitgebreide kennis en ervaring. Ons complete en jonge team bestaat uit twee ervaren makelaars met kennis van de woningmarkt in Epe. Gaat u de samenwerking met onze makelaar in Epe aan, dan bent u verzekerd van professionele begeleiding en ondersteuning. U kunt zelfs een gedetailleerde taxatie laten uitvoeren. Verder bent u verzekerd van:

  • Een professionele makelaar in Epe
  • Ruim aanbod aan woningen in Epe op Funda
  • Gratis waardebepaling

Goos Makelaardij biedt ook gespecialiseerde makelaars in Apeldoorn. Ook voor hulp bij een huis kopen in Apeldoorn of bij een huis verkopen in Apeldoorn kunt u bij ons terecht.

Maak een afspraak bij uw makelaar in Epe

Wilt u een huis kopen of verkopen in Epe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over onze werkwijze als makelaar in Epe? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier, we helpen u graag verder. Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling van uw woning aan. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak!

FAQ

Wanneer ben ik in onderhandeling?

U bent pas in onderhandeling wanneer de tegenpartij op uw bod reageert met een tegenbod. U bent nog niet in onderhandeling als de makelaar van de verkopende partij aangeeft het bod met de verkoper te gaan bespreken. Het dient expliciet benoemd te worden dat u in onderhandeling bent.

Hoe kom ik erachter hoeveel mijn huis waard is?

U kunt een makelaar of taxateur inschakelen om een taxatie of waardebepaling uit te voeren. Een taxatierapport van uw huis is iets gedetailleerder. Wilt u een schatting van de waarde van uw woning, laat dan een gratis waardebepaling uitvoeren.

Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al wordt onderhandeld?

Ja, een makelaar mag doorgaan met de bezichtigingen van een woning, ook als er al onderhandeld wordt over een bod. De verkoper mag ook meerdere onderhandelingen tegelijk voeren, mits dit wel wordt vermeld aan alle partijen.

Wanneer ik de vraagprijs bied, word ik dan de koper?

Nee, dit hoeft niet. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs een uitnodiging is tot het doen van een bod. Dus ook wanneer u de exacte vraagprijs biedt, mag de verkoper ervoor kiezen deze niet te accepteren of zelfs een tegenbod te doen.

Een greep uit ons aanbod

Meer woningen bekijken

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen