Makelaar in Epe voor aankoop en verkoop

Zoekt u een ervaren makelaar in Epe, omdat u binnenkort een huis wilt kopen of verkopen in deze gezellige plaats? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Goos Makelaardij bieden we professionele hulp en begeleiding om de aankoop of verkoop van uw woning succesvol af te ronden. Onze focus ligt op woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Met ruim 30 jaar ervaring weten we precies op welke manier we u het beste bij kunnen staan.

Wilt u met ons kennismaken? Maak dan een afspraak via de website of stap even bij ons binnen. We zijn met ons makelaarskantoor gevestigd in Apeldoorn. Bekijk alvast het woningaanbod in Epe!

Persoonlijk advies en ondersteuning

Bij ons staat een tevreden klant altijd centraal. Ons doel is om u de beste service te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een huis wilt verkopen of kopen in Epe, we staan voor u klaar met persoonlijk advies en ondersteuning. Bij de verkoop van een huis zorgen we er bijvoorbeeld voor dat deze op de juiste manier opvalt.

Waarom kiezen voor Goos Makelaardij?

Bij ons kunt u altijd vertrouwen op onze uitgebreide kennis en ervaring. Ons team bestaat uit twee ervaren makelaars met kennis van de woningmarkt in Epe, Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden, en een toegewijde commercieel medewerker, Remi Goos. Deze professionals begrijpen wat belangrijk is en waar u op moet letten tijdens het kopen of verkopen van een woning. Met hun dagelijkse enthousiasme en eigenzinnige aanpak maken zij het verschil.

Gaat u de samenwerking met onze makelaar in Epe aan, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • Verzekerd van vakmensen die hun vakgebied uitstekend beheersen;
  • Professionele begeleiding en ondersteuning bij de aankoop van een huis;
  • Deskundige taxaties;
  • Gratis waardebepalingen.

Waar opletten bij een huis kopen in Epe?

Als u overweegt een huis te kopen in Epe, dan zijn er een aantal punten van belang. U wilt natuurlijk dat het huis voldoet aan uw wensen en binnen uw budget past. Zodra u een geschikte woning heeft gevonden, wilt u deze zo snel mogelijk bezichtigen. Een goede voorbereiding voor een bezoek aan de woning speelt een belangrijke rol. Let op de details van een woning, de omgeving en luister vooral goed naar uw gevoel. Ontdek op onze website het te koop aanbod in Epe en vind het huis van uw dromen!

Zet uw huis te koop in Epe

Wilt u uw huis verkopen in Epe? Met onze expertise en ervaring kunnen wij u helpen om uw woning succesvol op de markt te brengen. Onze makelaars kennen de lokale markt in Epe als geen ander en weten hoe ze uw huis op de juiste manier kunnen presenteren om potentiële kopers aan te trekken. Wij zorgen voor een professionele fotopresentatie, pakkende beschrijvingen en effectieve marketingstrategieën. Daarnaast begeleidt de makelaar in Epe u bij de onderhandelingen en het afsluiten van een succesvolle verkoop.

Gedetailleerde taxatie uitvoeren

Bij onze makelaardij kunt u ook terecht voor deskundige taxaties van woningen. Handig voor als u een huis wilt kopen in Ede. U heeft een taxatierapport van een erkend taxateur nodig om een hypotheek te krijgen. Daarnaast kan dit taxatierapport ook van belang zijn in situaties waarin u later uw hypotheek wilt verhogen of wanneer er belastingzaken, zoals erf- en schenkbelasting, afgehandeld moeten worden met de belastingdienst. We voorzien u van een gedetailleerd taxatierapport. U kunt erop vertrouwen dat we een nauwkeurige en betrouwbare taxatie uitvoeren.

Maak een afspraak met uw makelaar in Epe

Voor een makelaar in Epe bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder als u een huis in Epe of omgeving wilt kopen of verkopen. Benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan. Maak vrijblijvend een afspraak! We staan voor u klaar.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen