Makelaar Vaassen

Wilt u binnenkort een huis kopen of bent u van plan om uw huis te verkopen in Vaassen? Uw makelaar in Vaassen en omstreken is Goos Makelaardij! Goede hulp is van belang tijdens dit proces, zo wordt alles op de juiste manier uitgevoerd. Wij zijn een pro-actief makelaarskantoor die zich voornamelijk bezighoudt met verkoop, aankoop, verhuur en taxeren van woningen, beleggingsobjecten en bedrijfsmatig vastgoed. Ook voor onafhankelijk hypotheekadvies kunt u bij ons terecht. Uw wensen staan bij ons centraal: een tevreden klant is ons doel. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunt u altijd rekenen op een advies op maat. Iedereen heeft andere wensen, dus geen klant is hetzelfde. Wij hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring en weten precies hoe we u in uw situatie moeten bijstaan. Goos Makelaardij staat voor u klaar om u te adviseren, ondersteunen en helpen! Kortom, een full service kantoor met veel ervaring.

Een huis kopen in Vaassen?

Bent u van plan een huis te kopen in Vaassen? Er zijn een aantal punten van belang om rekening mee te houden. Van een huis verwacht u dat deze voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget. Heeft u een woning gevonden die aan al uw voorkeuren voldoet? Dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk de woning bezichtigen. Zorg ervoor dat u goed bent voorbereid op dit bezoek. Let op details, luister naar uw gevoel bij de woning en kijk ook naar de omgeving van het huis.

Over Goos Makelaardij

Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op onze expertise en ervaring. Het team van Goos Makelaardij is een compact team: twee makelaars, Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden, en commercieel medewerker Remi Goos. Wij verzekeren u van vakmensen die weten waar het om gaat en wat belangrijk is. Ons team zorgt ervoor dat doelen realiseerbaar worden. Het verschil maken wij met onze dagelijkse enthousiasme en eigenzinnige aanpak. Bij ons kunt u altijd vertrouwen op de onderstaande voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • U bent verzekerd van vakmensen;
  • Professionele hulp bij koop van een huis;
  • Taxaties van uw huis;
  • Gratis waardebepalingen.

Neem contact met ons op!

Indien u op zoek bent naar een makelaar in Vaasen hoeft u niet verder te zoeken. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken? Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier op de website in. Wij zijn u graag van dienst. Goos Makelaardij staat voor u klaar.