Uw huis verkopen of kopen bij de beste makelaar van Apeldoorn

Bent u op zoek naar een makelaar in Apeldoorn? Dan bent u aan het juiste adres bij Goos! Deze kleinschalige maar zeer professionele makelaardij heeft veel ervaring met de huizenmarkt van Apeldoorn en omgeving. U bent hier aan het juiste adres om een huis te kopen, te verkopen, een huis te laten taxeren, voor bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Daar het kopen van een huis in Apeldoorn en omgeving niet altijd even makkelijk is, is Goos u graag van dienst en het is dan ook de beste makelaar in Apeldoorn waarbij u terecht kunt!

Huis kopen in Apeldoorn

Bij het kopen van een huis in Apeldoorn komt er veel kijken en het kan dan ook niet altijd even gemakkelijk zijn. U hebt vooraf uiteraard veel vragen, welk budget precies bij u past en welke regels er zijn bij het kopen van een huis in Apeldoorn. Wij bij Goos helpen u daar graag bij. Wij zijn een makelaardij die gespecialiseerd is in de omgeving van Apeldoorn en wij helpen u dan ook graag bij het kopen van een huis in deze mooie stad.

Als u met ons in zee gaat om een huis te kopen, staan wij u van het begin tot het einde bij. Zo geven wij onze professionele visie over huizen die u aanspreken, wij staan u bij in de onderhandelingsfase en geven zoveel advies als u nodig heeft. Zo weet u zeker dat u een goed huis koopt en goed advies krijgt. Op onze website hebben wij een uitgebreid overzicht staan van huizen in Apeldoorn die wij momenteel te koop hebben staan als aankoopmakelaar. Ook vindt u hier een groot aantal appartementen die te koop staan. Dit zijn veelal luxere appartementen in de binnenstad van Apeldoorn.

Taxaties

Zodra u een huis wilt kopen, kunt u bij ons aankloppen voor een taxatie van het huis. Wij verzorgen dan een uitgebreid taxatierapport voor u. Dit rapport hebt u nodig bij de aankoop van uw huis om de hypotheek af te sluiten. Als u later de hypotheek wil verhogen of er moet afgerekend worden met de belastingdienst in verband met erf- en schenkbelasting, is dit taxatierapport ook weer nodig. Het is dus zeer belangrijk dat dit goed uitgevoerd wordt.

Huis verkopen in Apeldoorn

Naast aankoopmakelaar kunnen wij u ook van dienst zijn als verkoopmakelaar. Wilt u uw huis te koop zetten? Dan helpen wij u daar graag bij. Wij geven u een gratis waardebepaling van uw huis zodat u uw huis goed kan verkopen. Het is niet altijd makkelijk om een huis te verkopen. Er zijn veel aspecten waar u rekening mee moet houden. Mogelijk weet u niet waar en hoe u moet beginnen en wat u voor uw huis moet vragen. Wij helpen u gedurende het hele traject van de verkoop van uw huis.

Wanneer een makelaar inschakelen?

Omdat bij de verkoop van een huis altijd al een makelaar in beeld is, vergeet men nog wel eens om ook een aankoopmakelaar in te schakelen. Toch is dit wel belangrijk. Het is hierbij ook van belang dat u kijkt naar of de makelaar die u inschakelt wel een NVM-makelaar is. Een aankoopmakelaar treedt op namens u als koper en neemt u het hele kooptraject uit handen. Een makelaar zal de waarde van de woning, de juridische aspecten en de bouwkundige staat beoordelen en met u delen. Daarnaast voert een aankoopmakelaar de onderhandelingen met de verkoopmakelaar zodat u als koper een zo gunstig mogelijke prijs betaalt voor uw nieuwe woning. Het zal u dus op veel aspecten voordelig zijn om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Over Goos makelaardij

Ons team bij Goos is heel klein, wat ervoor zorgt dat wij dicht bij onszelf en ons doel blijven. Goos bestaat uit makelaars Ben Goos en Drik-Jan van Woerden en commercieel medewerker Remi Goos. Bij ons bent u verzekerd van vakmensen. Wij weten waar het om gaat en wij doen er alles aan om de gestelde doelen te halen. In de hoofdzaak houden wij ons bezig met woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Onderhand hebben wij al ruim 30 jaar ervaring in de regio Apeldoorn. Dit zorgt ervoor dat wij veel expertise hebben in deze stad en de omgeving daarvan en dat wij u daarom op de beste manier mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NVM, wat betekent dat u bij ons absoluut aan het juiste adres bent als het gaat om een goede en betrouwbare makelaar.

Over Apeldoorn

Apeldoorn is ontstaan in het jaar 792 en heeft zich in de jaren daarna langzaamaan ontwikkeld als dorp. Pas tegen het einde van de 16e eeuw werd Apeldoorn echt een stad, omdat in die tijd de papierindustrie op gang kwam waar Apeldoorn een grote rol in speelde. Dit droeg flink bij aan de groei van de stad. Tijdens de tweede wereldoorlog is de stad vrij bespaard gebleven van de grote oorlogsschade. Tegenwoordig is Apeldoorn een stad van meer dan 140.000 inwoners met een uitgebreid centrum. U vindt hier een grote hoeveelheid aan uiteenlopende winkels, waar ook grote ketens zich gevestigd hebben. Daarnaast is er een actief uitgaansleven. Apeldoorn kenmerkt zich door de vele monumentale en vrijstaande woningen. De stad heeft relatief weinig hoogbouw.

Contact opnemen?

Bent u van plan om uw huis te verkopen of wilt u een nieuw huis aankopen? Dan bent u bij ons van harte welkom om eens een afspraak te maken zodat we samen uw wensen door kunnen nemen. Na dit eerste gesprek kunnen wij voor u aan de slag. Ons kantoor zit in de buurt van de binnenstad van Apeldoorn, onze openingstijden zijn van 9:00 tot 17:30. Om contact met ons op te nemen kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Bellen is uiteraard ook mogelijk, tijdens onze kantooruren. Dit kan op 055-5222277. Als u meer informatie wilt over onze diensten kunt u ook altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord met meer uitleg!

Zien wij u binnenkort bij ons op kantoor? Tot snel!

Contact Form

Informatie

Goos woning- en bedrijfsmakelaars
Deventerstraat 67
7322JK Apeldoorn

T: 055-5222277
E: goos@goos.nl

Bezoekadres

Social Media

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen
Waarom moet ik een lokale makelaar inschakelen in Apeldoorn?

Een lokale makelaar inschakelen in Apeldoorn is altijd een goed idee, ook als u al bekend met de omgeving. Zo’n makelaardij, bijvoorbeeld Goos Makelaardij in Apeldoorn, heeft namelijk diepgaande kennis over de lokale woningmarkt en het huidige aanbod. Daarnaast ontlast de makelaar u daar waar zij of hij kan, iets wat u een hoop tijd, zorgen en gedoe scheelt.

Wat doet een makelaar precies?

Een makelaar staat u bij bij de verkoop of aankoop van een nieuwe woning, in dit geval in het prachtige Apeldoorn. De makelaar in Apeldoorn adviseert over de woning, helpt een geschikte woning of koper vinden, organiseert bezichtigingen, regelt ingewikkelde juridische en notariële zaken en ondersteunt tijdens de onderhandelingen.

Kan een makelaardij in Apeldoorn ook de waarde van mijn woning bepalen?

Bij Goos Makelaardij kunt u aankloppen voor een gratis waardebepaling of een meer uitgebreide taxatie. Beide kunt u gebruiken om de verkoopprijs van uw woning vast te stellen of om uw positie tijdens de onderhandeling te versterken.

Helpt een makelaar ook bij het vinden van een woning?

Denkt u aan een makelaar, dan denkt u al snel aan iemand die u helpt bij de verkoop van uw woning, in Apeldoorn of elders. Makelaars zijn echter ook in te schakelen voor de aankoop van een woning. Zo helpen wij bij het in kaart brengen van uw woonwensen, het zoeken en bezichtigen van koopwoningen en bij het voeren van de onderhandelingen met de verkopende partij.