Makelaar Vaassen

Wilt u binnenkort een huis kopen of bent u van plan om uw huis te verkopen in of in de omgeving van Vaassen? Uw makelaar in Vaassen en omstreken is Goos Makelaardij! Goede hulp is van belang tijdens dit proces, zodat alles op de juiste manier uitgevoerd wordt. Wij zijn een pro-actief makelaarskantoor dat zich voornamelijk bezighoudt met de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van woningen, beleggingsobjecten en bedrijfsmatig vastgoed. Ook voor onafhankelijk hypotheekadvies kunt u bij ons terecht. Uw wensen staan bij ons immers centraal: een tevreden klant is het hoofddoel van ons werk en ons makelaarskantoor in de buurt van Vaassen. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunt u altijd rekenen op een advies op maat. Iedereen heeft immers andere wensen, dus maken wij voor iedere klant een gepersonaliseerd advies op maat. Wij hebben inmiddels ruim 30 jaar in deze branche ervaring en weten precies hoe we u in uw situatie op de beste manier bij kunnen staan. Goos Makelaardij staat voor u klaar om u te adviseren, ondersteunen en helpen! Kortom: een full service kantoor met veel ervaring dat u graag bij staat tijdens het kopen of verkopen van uw huis in Vaassen.

Een huis kopen of verkopen met een makelaar in Vaassen

Bent u van plan een huis te kopen in Vaassen? Er zijn een aantal punten van belang waar u rekening mee moet houden. Van een huis verwacht u immers dat deze voldoet aan uw wensen en binnen uw budget past. Het heeft weinig nut om een huis te bezichtigen dat u toch niet kunt kopen. Heeft u een woning gevonden die aan al uw voorkeuren voldoet? Dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk de woning bezichtigen. Zorg ervoor dat u goed bent voorbereid op dit bezoek. Maak van tevoren een lijstje met belangrijke punten waaraan uw droomhuis moet voldoen, zodat u tijdens de bezichtiging de punten op uw lijstje langs kunt gaan en kunt beoordelen of dit het ideale huis voor u is. Let op details, luister naar uw gevoel bij de woning en kijk ook naar de omgeving van het huis. Is het een nette buurt, of ligt er een drukke weg naast het huis? Dat zijn allemaal zaken die u in overweging moet nemen voordat u besluit dat u een bod gaat doen op het huis.

Ook wanneer u uw huis in Vaassen gaat verkopen kunt u rekenen op de professionele hulp van Goos Makelaardij. Het is verstandig om een makelaar in de arm te nemen tijdens dit proces. De makelaars van Goos Makelaardij kunnen u helpen met bijvoorbeeld de waarde van het huis en welke vraagprijs bij de waarde van het huis past. Daarnaast adviseren wij van Goos Makelaardij om een onvergetelijke indruk te maken als u uw huis verkoopt. Hierbij is de hoofdfoto het allerbelangrijkst, dus zorg er voor dat de sterkste punten van uw huis benadrukt worden op deze foto. Laat alle pluspunten in de foto’s en in de tekst naar voren komen. Vindt u dit lastig? Neem dan een verkoopstylist in de arm, die er voor zorgt dat de sterkste punten van uw huis het best ten recht komen.

Over Goos Makelaardij

Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op onze expertise en ervaring. Het team van Goos Makelaardij is een compact team: makelaars Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden, en commercieel medewerker Remi Goos. Wij verzekeren u van het feit dat dit vakmensen zijn die precies weten waar het om gaat en wat belangrijk is bij het kopen of verkopen van een huis in Vaassen. Ons team zorgt er voor dat doelen realiseerbaar worden. Wij maken dagelijks het verschil met ons enthousiasme en onze eigenzinnige aanpak. Bij ons kunt u altijd vertrouwen op de onderstaande voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • U bent verzekerd van vakmensen
  • Professionele hulp bij koop van een huis
  • Taxaties van uw huis
  • Gratis waardebepalingen

Neem gerust contact met ons op

Indien u op zoek bent naar een makelaar in Vaasen hoeft u niet verder te zoeken, want wij zijn de juiste partij die u bij kan staan tijdens de koop of de verkoop van uw huis. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken? Wilt u een afspraak maken voor persoonlijk financieel advies, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan? Bel of mail ons gerust of vul het contactformulier op de website in. Dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Goos Makelaardij staat graag voor u klaar.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen