Makelaar in Vaassen inschakelen?

Makelaar in Vaassen inschakelen? We kunnen ons voorstellen dat er veel op u af komt wanneer u besluit om uw huis te verkopen of juist een huis te kopen. Of beide, natuurlijk. Omdat het een grote stap is waar veel bij komt kijken, is het raadzaam om een makelaar in de arm te nemen die u tijdens dit proces aan de hand neemt. U kiest bij voorkeur voor makelaars die écht weten waar het binnen de makelaardij om gaat en wat belangrijk is. Neem gerust contact op. Hoe kunnen we u helpen?

Makelaar in Vaassen

We begrijpen dat u niets liever wilt dan in zee gaan met een makelaar die naar u en uw wensen luistert, en met u mee denkt. Een makelaar die uw belang behartigt, proactief is en bekend is met de markt in uw regio. Of u nou uw huis wilt verkopen, een ander huis wilt kopen, een taxatie wilt laten uitvoeren, hypotheekadvies wenst of een woning wilt huren of verhuren: een ervaren makelaar in de omgeving van Vaassen ontzorgt u zo veel mogelijk en denkt proactief met u mee.

Huis kopen

Wanneer u van plan bent om een huis te kopen in Vaassen of omgeving zijn een aantal punten van belang. Van een huis verwacht u immers dat deze voldoet aan uw wensen en binnen uw budget past. Het heeft weinig nut om een woning te bezichtigen die u toch niet kunt kopen. Heeft u een woning gevonden die aan al uw voorkeuren voldoet? Dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk de woning bezichtigen. We raden aan om goed voorbereid te zijn op dit bezoek.

Tips bij de aankoop van een huis

Maak van tevoren een lijstje met belangrijke punten waaraan uw droomhuis moet voldoen, zodat u tijdens de bezichtiging de punten op uw lijstje langs kunt gaan en kunt beoordelen of dit de ideale woning voor u is. Let op details, luister naar uw gevoel bij de woning en kijk ook naar de omgeving van het huis. Is het een nette buurt, of ligt er een drukke weg naast het huis? Dat zijn allemaal zaken die u in overweging moet nemen voordat u besluit dat u een bod gaat doen op het huis.

Huis verkopen

Ook wanneer u besluit om een huis te verkopen in Vaassen komt er veel op u af en spoken er veel vragen door uw hoofd. Wat is de woning waard? En wat moet er allemaal gebeuren omtrent het verkoopklaar maken van het huis? Wie leidt de bezichtigingen, welke voorwaarden van de verkopende partij zijn van belang? Om die reden raden we aan om een makelaar in de arm te nemen tijdens dit proces. Een makelaar kan u helpen met bijvoorbeeld de waarde van de woning en het bepalen van de vraagprijs van de woning.

Tips bij de verkoop van uw huis

Bovendien adviseren makelaars in Vaassen u over hoe u een onvergetelijke indruk maakt op verkoopwebsites zoals Funda. Hierbij is de hoofdfoto het allerbelangrijkst, dus zorg er voor dat de sterkste punten van uw huis benadrukt worden op deze foto. Laat alle pluspunten in de foto’s en in de tekst naar voren komen. Vindt u dit lastig? Neem dan een verkoopstylist in de arm, die er voor zorgt dat de sterkste punten van uw woning het best ten recht komen.

Persoonlijke aanpak

Uw wensen staan bij ons immers centraal: een tevreden klant is het hoofddoel van ons werk en onze makelaardij in de buurt van Vaassen. Vanwege onze persoonlijke aanpak kunt u altijd rekenen op een advies op maat. Iedereen heeft immers andere wensen, dus maken wij voor iedere klant een gepersonaliseerd advies op maat. Wij hebben inmiddels ruim 30 jaar in deze branche ervaring en weten precies hoe we u in uw situatie op de beste manier bij kunnen staan.

Werkzaam in bijna heel Gelderland

Wilt u niet een huis kopen in Vaassen, maar in de omgeving van Vaassen? Bijvoorbeeld in Apeldoorn, Deventer, Twello of Epe? Omdat Vaassen maar een gedeelte van ons werkgebied omvat, zijn we ook werkzaam in onder andere deze steden. Wist u dat de makelaars van onze makelaardij in bijna heel Gelderland actief zijn?

Goos Makelaardij: Makelaars met expertise en ervaring

Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op onze expertise en ervaring. Het team van Goos Makelaardij is een compact team: makelaars Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden, en commercieel medewerker Remi Goos. Wij verzekeren u van het feit dat dit vakmensen zijn die precies weten waar het om gaat en wat belangrijk is bij het kopen of verkopen van een woning in Vaassen. Het team van onze makelaardij zorgt ervoor dat doelen realiseerbaar worden. Wij maken dagelijks het verschil met ons enthousiasme en onze eigenzinnige aanpak. Bij ons kunt u altijd vertrouwen op de onderstaande voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij
  • U bent verzekerd van vakmensen
  • Professionele hulp bij koop van een huis
  • Taxaties van uw huis
  • Gratis waardebepalingen

Hulp nodig? Neem contact op

Wilt u uw woning in de omgeving van Vaassen in de verkoop zetten, maar heeft u hier een ervaren makelaar bij nodig? Of kunt u wel wat ondersteuning gebruiken tijdens de zoektocht naar uw droomwoning? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 055-5222277 of een e-mail te sturen.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen