Makelaar Oene

U gaat binnenkort een huis kopen of verkopen en bent daarom op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Oene? Zoek dan niet verder! Bij Goos bent u ongetwijfeld aan het juiste adres. Wij helpen u met het kopen of verkopen van een huis, een huis laten taxeren, bedrijfsmakelaardij én financieel advies. Kortom, het team van Goos Makelaardij staat u graag bij met advies en ondersteuning op maat.

Waarom Goos dé makelaar in Oene is

  • No-nonsense mentaliteit
  • Hoge beoordeling op Funda
  • Jong team met frisse ideeën
  • Nuchter en duidelijk

Schakel Goos Makelaardij in bij het verkopen van uw huis of wanneer u op zoek bent naar uw droomhuis.

Huis kopen in Oene

Het dorp Oene maakt deel uit van de gemeente Epe, in de provincie Gelderland. Het kleine karakteristieke dorp beschikt over prachtige woningen waar u verliefd op gaat worden. Maar wanneer u niet bekend met de regio, kunnen wij ons voorstellen dat u ondersteuning nodig hebt tijdens de zoektocht naar uw droomhuis. Bij het kopen van een huis komt er natuurlijk ook veel kijken! Als makelaar in Oene hebben wij veel kennis over de directe omgeving en helpen wij u er graag mee om uw dromen te verwezenlijken.

Het kopen van een huis is niet zomaar iets. Wanneer u ons inschakelt als aankoopmakelaar, staan wij u van het begin tot het einde bij. Waar u aan kunt denken? Professioneel advies op maat, u informeren over huizen binnen uw budget die u mogelijk aanspreken en ondersteuning tijdens de onderhandelingsfase. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van huizen die op dit moment te koop staan in Oene.

Taxaties

Voor een taxatie van een huis klopt u bij ons aan. Wij verzorgen een compleet taxatierapport, die u nodig hebt bij het afsluiten van een hypotheek. Ook bij het verhogen van de hypotheek of zaken omtrent belasting, heeft u dit taxatierapport nodig. Daarom is het van groot belang dat de taxatie wordt uitgevoerd door een vakkundige partij.

Huis verkopen in Oene

Bij het verkopen van een huis zijn er veel aspecten waar u rekening mee moet houden. Als particulier is het daarom lastiger om een huis te koop te zetten, omdat velen niet weten waar ze moeten beginnen en hoeveel ze voor hun huis kunnen vragen. Wij zijn niet alleen actief als aankoopmakelaar. Ook voor het verkopen van uw huis is Goos Makelaardij uw ervaren makelaar in Oene. U ontvangt een gratis waardebepaling van uw huis en wij helpen u gedurende het hele verkooptraject van uw huis.

Het team van Goos Makelaardij

Het team van Goos Makelaardij is klein. Wij geloven dat dit ons juist sterker maakt doordat we dicht bij onszelf en ons doel blijven. Goos Makelaardij bestaat uit de makelaars Ben Goos en Dirk-Jan van Worden en commercieel medewerker Remi Goos. Als NVM-makelaar houden wij ons voornamelijk bezig met woning- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies.

Gespecialiseerde makelaar in Oene en omstreken

Omdat we al jaren in Oene en omstreken actief zijn, hebben wij heel wat expertise opgebouwd. Met deze expertise garanderen wij u dat we u altijd van de beste dienst kunnen voorzien. Het gebied dat wij verzorgen, beslaat de steden en dorpen Oene, Apeldoorn, Beekbergen, Epe, Twello en Vaassen. Of u een huis wilt kopen in Apeldoorn of u uw luxe appartement in Beekbergen te koop wilt zetten, wij staan u met veel plezier bij.

Maak een afspraak met Goos Makelaardij

Zoek niet verder als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare makelaar in Oene. Neem contact op om te informeren naar wat wij voor u kunnen betekenen of maak direct een afspraak. Ook voor een gratis waardebepaling of financieel advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst als vakkundig makelaar.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Goos woning- en bedrijfsmakelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Geef aan wat het doel is van de waardebepaling, bijvoorbeeld voor de hypotheekaanvraag of verkoopbeslissing. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen of kopen van uw (toekomstige) woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis geven wij u realistische adviezen. Onze makelaars hebben verstand van zaken en weten waar ze op moeten letten om tot een goede waardebepaling te komen. Door middel van ons aanvraagformulier in te vullen maakt u online een vrijblijvende afspraak met ons!

Waardebepaling aanvragen

Veelgestelde vragen:

Wat doet een makelaar in Oene?

De makelaar in Oene bemiddelt bij de aan- en verkoop van woningen en andere vastgoedobjecten.

Hoe kan ik een huis verkopen via Goos Makelaardij in Oene?

Neem contact op met Goos Makelaardij voor een vrijblijvend gesprek en zij zullen u begeleiden bij het verkoopproces.

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een makelaar in Oene?

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de diensten die u kiest. Neem contact op met Goos Makelaardij voor meer informatie over tarieven.

Kan ik bij Goos Makelaardij terecht voor advies over de aankoop van een woning?

Ja, bij Goos Makelaardij kunt u terecht voor advies over de aankoop van een woning. Zij kunnen u helpen bij het vinden van uw droomhuis.